Friday, March 20, 2009

Twitter via e-mail

Al enige tijd ben ik een Twitteraar. Twitter biedt de mogelijkheid kleine berichtjes te plaatsen, eventueel voorzien van een url of foto. 
Echter zit ik ook al sinds november 2003 bij Moblog, een site waar je foto's heen kan sturen vanaf je mobiele telefoon via e-mail. Ondanks dat ik ben gaan twitteren vind ik het zonde om te stoppen met Mobloggen. Maar wellicht heb ik een oplossing gevonden.
Twitter werkt via hun eigen website of kleine applicaties, bijvoorbeeld op de iPhone of Symbian-based toestellen. Moblog werkt via e-mail. Wat ik nu gevonden heb is Twittermail.com. Twittermail biedt de mogelijkheid te Twitteren via e-mail. Uiteraard kan je vanuit je gsm een mail sturen naar meerdere ontvangers in 1 keer. Zo kan ik dus nu een met de gsm gemaakte foto met 1 e-mail doorsturen naar zowel Twitter als Moblog.
Problem solved!

No comments: