Wednesday, August 11, 2010

Google calender sync met Office 2010

Sinds kort werk ik met Office 2010. Nu gebruikte ik ook Google calender sync, maar helaas werkt dat nog niet met Office 2010. Na wat zoeken op Google hiervoor een oplossing gevonden. Na het doorlopen van het volgende stappenplan werkt de sync wel weer;
  1. Download een Hex editor, bijvoorbeeld HxD Hex Editor
  2. Open Outlook.exe met de Hex editor en zoek(Ctrl+F) naar '14.0.0
  3. Verander de 4 in een 2 door met de Shift toets ingedrukt de 4 te selecteren en dan op 2 te drukken.
  4. Bewaar de verandering.
De Google Calendar Sync zal weer werken.

3 comments:

Anonymous said...

Hallo Peter,

ik dacht, als leek, met jouw advies de oplossing gevonden te krijgen. Ik heb inderdaad ook office 2010 en werk ook met google calender. Ik vond het al heel knap en gewaagd van mijzelf dat ik zover gekomen ben en het bestand 14.0.0 gevonden heb. alleen, als ik nu wil wijzigen, dan selecteer ik de 4 (ondertusse merk ik dat de 34 in de kolom links daarvan ook gearceerd is) probeer er een 2 van te maken, maar krijg dan de foutmelding geen write access, toegang geweigerd.
wat nu????? ik hoor graag van je.
vriendelijke groet,
frank hagedorn

Peter said...

Hmmm, dat heb ik niet ervaren. Staat Outlook wel uit?

Anonymous said...

ja, ik heb inderdaad Outlook niet opgestart. vreemd hé. Ik schijn geen bevoegdheden te hebben, ofschoon ik de administrator ben.