Thursday, April 12, 2012

Nog steeds geen verandering bij HTC

Mijn slechtste gsm ooit was de HTC Touch, hiervan brak spontaan de kast. Gebaseerd op die slechte ervaringen had ik mij voorgenomen nooit meer een HTC te kopen.

In de zomer van 2011 was het de Sense interface die HTC op de Sensation levert die mij overhaalde om toch weer een HTC te kopen. Mijn vrouw rade mij al af dit te doen, en ze zei hard te zullen lachen wanneer ik weer klachten zou krijgen.
En ze had helaas gelijk, een paar maanden na aanschaf zat er stof onder het scherm en ging mijn HTC Sensation voor reparatie terug naar HTC. Op zich is die service-aanvraag keurig afgehandeld, maar je bent wel weer twee weken je smartphone kwijt. En om het nog erger te maken, er zit nu weer stof onder het scherm...

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat HTC een mooie schil maakt om Android heen; Sense. Maar hun hardware is niet van goede kwaliteit. Gezien de presentaties op de laatste Mobile world beurs in Madrid had ik even het idee dat ze hun leven gingen beteren. De hardware zou beter worden.

Maar helaas blijkt vandaag weer het tegenover gestelde. De HTC One S, net een paar dagen op de markt, heeft te kampen met hardware problemen. De zogenaamd sterke coating schilfert van het toestel af. (link)
Leren ze het dan nooit?

Ik zeg nu voor de tweede keer; voor mij geen HTC meer!

No comments: